Als je vrij wilt zijn én impact wilt hebben.

Interim

Onze branche is bijna net zo veranderlijk als jij. Dus liggen er volop kansen voor jou als freelancer of uitzendkracht. De ideale manier om je vrijheid te behouden en toch mee te werken aan een groter doel: het leven van onze klanten vrijer, leuker en makkelijker maken door te verbinden.

Bij KPN word je als flexmedewerker voor vol aangezien. Je krijgt alle kansen om ook jouw stempel te drukken op de nieuwe mogelijkheden. Vooraf spreken we af hoeveel inzet we nodig hebben en wat je beschikbaarheid is. Vervolgens kun je zelf meebeslissen over hoe je die werktijd precies indeelt.

Je vindt bij ons diverse mogelijkheden in flexibel en tijdelijk werk. Je kunt bijvoorbeeld als uitzendkracht aan de slag in een van onze klantcontactcenters of winkels. Bevalt dat van beide kanten, dan kan je tijdelijke baan de start zijn van een mooie carrière bij KPN. Niet voor niets zijn veel huidige werknemers begonnen als uitzendkracht of freelancer.

Bezoek de websites van een van onze partners voor de beschikbare interim opdrachten:

 

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x