Ontdek wat jij de wereld te bieden hebt.

Stage

Tijdens een stage bij KPN merk je vanaf dag één dat je in een relatief korte periode een gigantische groei doormaakt. Je krijgt jouw eigen taken en verantwoordelijkheden en je krijgt de ruimte om de rest van de wereld van telecom, technologie en innovatie te ontdekken. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

Zo werken en leven we steeds meer in de Cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop.

Tijdens je meewerkstage of afstudeeropdracht word je begeleid door een senior collega en kom je in contact met vakspecialisten en medestagiairs. Daarnaast verwachten we dat je ook zelf initiatieven neemt en aan je netwerk werkt. Wij geven jou het vertrouwen dat je de stap waagt. .

Ben je student in de richting Computer Science, Artificial Intelligence, (Technische) Informatica, Software Engineering, Econometrie, Elektrotechniek of Natuurkunde en heb jij zelf een mooi idee om te onderzoeken of leer jij liever on the job door mee te werken? Blijven innoveren, betekent dat we altijd openstaan voor nieuwe invalshoeken en inzichten. Dus ook voor die van jou.

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is het helaas niet langer mogelijk sollicitaties via e-mail in behandeling te nemen. Alle stage vacatures vind je in onderstaand overzicht. 

Momenteel worden de stageplekken voor augustus en september nog geformuleerd door een aantal bedrijfsonderdelen binnen KPN. Wil je op de hoogte blijven van de stagemogelijkheden, maak dan een job alert aan.

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x