Ruimte om alles uit je talent te halen.

Young Talents

We werken en leven steeds meer in de Cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? En wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij KPN. Het driejarige Young Talent Program is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een dynamische en innovatieve organisatie. Tijdens het Progam krijg je alle kanten van KPN te zien. Je werkt mee op de werkvloer, denkt mee op beleidsniveau en ontwikkelt je eigen visie op KPN en wat wij kunnen betekenen voor onze klanten.

 

Unieke programs

KPN heeft drie verschillende unieke Young Talent Programs:

 

 

Ontdek het Program

Het driejarig Young Talent Program van KPN is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een dynamische en innovatieve organisatie. Als Young Talent krijg je bij ons de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past. Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken naar waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je het beste uit jezelf haalt, staan centraal. Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste twee jaar, het derde jaar helpen we je waar jij dat nodig hebt. In het eerste halfjaar loopt iedere Young Talent ook een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Zo leer je het bedrijf en de klant direct goed kennen.

Dit zeggen onze Young Talents over het traineeship:

“Ik vind de vrijheid om mijn persoonlijke ontwikkeling zelf te sturen heel fijn. Als technische student heeft dit traineeship mij veel geleerd over de “sociale” kant van werken; werken in groepen, werken met verschillende mensen en het spel van verschillende belangen.”
Niels Visser –  KPN Technology Young Talent

 

 

 “Voor een technische student zijn de mogelijkheden hier eindeloos. KPN wordt steeds meer een IT-bedrijf. Dat maakt het voor mij  ook zo uitdagend. Er wordt van je verwacht dat je met een frisse blik naar alle diensten en producten kijkt en daar je visie op geeft.”
Shosha Boute –  KPN Technology Young Talent

 

 

In het Young Talent  Program krijg je vanaf dag één de volledige verantwoordelijkheid. Niet alleen binnen je functie, maar ook over je persoonlijke ontwikkeling en de verdere inrichting van je loopbaan. Door de uitstekende begeleiding en externe trainingen zorgt dit voor een vliegende start van je carrière.”
Daan Boersma –  KPN Technology Young Talent

 

Bij KPN zit ik met mijn technische achtergrond perfect op mijn plek. In het Young Talent Program krijg ik de kans persoonlijke groei te combineren met het opdoen van vakinhoudelijke kennis. Daarnaast krijg ik energie van mijn collega’s en het bedrijf!”
Sander van der Horst –   KPN Technology Young Talent

 

Natuurlijk hebben we 100 redenen waarom solliciteren op het  KPN Young Talent Program jouw beste zet van het jaar is, maar wij geven je er in ieder geval vast 7. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op een van Programs. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Recruiter die verantwoordelijk is voor het Program van je keuze.

 Benieuwd naar een visueel beeld van deze baan? Bekijk hier  een praktijkvoorbeeld van het Young Talent Program. 

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x