15
Nov

Inhousedag KPN Data & Analytics

  • Type: Inhousedag

KPN Inhousedag Data & Analytics

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe de wereld er in 2025 uit ziet? En waar de miljarden heengaan die KPN investeert in technologie? Wil jij weten hoe KPN zich aan blijft passen aan de steeds sneller veranderende wereld? Meld je dan nu aan voor de KPN Inhousedag en laat je meenemen in de werkwijze van KPN en de diverse innovaties die er op dit moment plaatsvinden.

Op 15 november vindt er in ons prachtig vernieuwde hoofdkantoor in Rotterdam (met waanzinnig uitzicht!), een exclusief evenement plaats. Tijdens deze dag nemen we je mee in de wereld van Data & Analytics bij KPN. Hoe halen wij maximale waarde uit data? Hoe worden bij KPN beslissingen genomen op basis van data? Maar belangrijker nog: hoe ga jij meehelpen aan onze uitdagingen op het gebied van Data Analyse?

En tenslotte: hoe kun jij hierin verschil maken? We dagen je op 15 november uit om mee te denken aan onze uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van A.I. Tijdens de borrel spreken onze data professionals graag over jouw mogelijkheden binnen KPN.

Het programma is als volgt:

12.30u Inloop

13.00u KPN Future Ready – door Niels Hoffman, Director Technology Roadmaps

13.45u Hoe maakt het Young Talent Program jou Future Ready?

14.00u The game is on

14.30u Op safari

15.00u Break

15.30u Break-out sessie: Fiber to the Home & Next Best Actions for customers

17.00u Afsluiting en borrel

Fiber tot he Home

Tijdens de Data & Analytics break-out sessie zal je meer te weten komen over onze Commerciële en Operationele Analytics afdelingen binnen KPN. Daarnaast zullen we je laten zien waar onze Data Scientists zich onder andere mee bezig houden in een actuele ‘Fiber tot he home’ case. Een Fiber to the Home-ontwerp voor een gebied maken (beslissen waar loopgraven worden gelegd, hoe kabels moeten worden gelegd en waar een nieuwe KPN-locatie moet worden gebouwd) is erg tijdrovend en wordt momenteel voornamelijk met de hand gedaan. Onze KPN Data Scientists hebben samen met de planners van KPN een optimalisatiemodel ontwikkeld dat binnen enkele minuten een Fiber to the Home Design maakt. Welke optimalisatietechnieken worden gebruikt en hoe het model werkt, wordt in deze sessie getoond. Daarnaast zullen we je meenemen in hoe wij als KPN real-time onze klanten het beste advies geven over hun product.

Afsluitend zal tijdens deze break-out sessie een Young Talents vertellen over zijn eerste Data & Analytics opdracht binnen KPN.

Ben jij er ook bij?

We verwachten dat je aan het einde van de middag een mooi beeld hebt wat er allemaal mogelijk is na je opleiding binnen een van Nederlands innovatiefste Corporates op IT-vlak. Iedereen met een (bijna) afgeronde masteropleiding met een sterk wiskundige of statistische inslag is van harte welkom. Zien we jou ook op donderdagmiddag 15 november op ons kantoor in Rotterdam?

Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event.

Let op: inschrijven voor de KPN inhousedag is mogelijk t/m donderdag 8 november!

Wil je meer weten?

Profiel beheren
Inhousedag KPN Data & Analytics

Andere Evenementen