15
Nov

Inhousedag KPN Finance

  • Type: Inhousedag

KPN Inhousedag Finance

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe de wereld er in 2025 uit ziet? En waar de miljarden heengaan die KPN investeert in technologie? Wil jij weten hoe KPN zich aan blijft passen aan de steeds sneller veranderende wereld? Meld je dan nu aan voor de KPN Inhousedag en laat je meenemen in de werkwijze van KPN en de diverse innovaties die er op dit moment plaatsvinden.

Op 15 november vindt er in ons prachtig vernieuwde hoofdkantoor in Rotterdam (met waanzinnig uitzicht!), een exclusief evenement plaats. Tijdens deze dag zullen we je inzage geven en mee laten denken in enkele innovatieve, strategische financiële vraagstukken van KPN.

Programma

12.30u Inloop

13.00u KPN Future Ready – door Niels Hoffman, Director Technology Roadmaps

13.45u Hoe maakt het Young Talent Program jou Future Ready?

14.00u The game is on

14.30u Op safari

15.00u Break

15.30u NextGen Finance

17.00u Afsluiting en borrel

NextGen Finance

Tijdens de Finance  break-out sessie zal je meer te weten komen over ons NextGen Finance programma dat ons voorbereidt op de Finance van de toekomst. NextGen is opgebouwd uit 4 pijlers, te weten (1) Finance als navigator van de business, (2) Standaardisatie waar mogelijk, (3) Finance op een innovatieve en digitale manier en (4) Verbinden; de financiële medewerker van de toekomst en bijbehorende competenties en vaardigheden. Op al deze pijlers lopen ambitieuze projecten om er voor te zorgen dat KPN Finance de business optimaal kan blijven ondersteunen in de dynamische telecom & ICT markt. In deze break-out sessie gaan we aan de slag met een aantal van deze ontwikkelingen. Denk hierbij aan Predictive Analytics, Machine Learning en robotisering, allemaal projecten die de wereld van Finance er anders uit laten zien!

Afsluitend zal tijdens deze break-out sessie een aantal Young Talents vertellen over hun eerste Finance opdracht binnen KPN.

Ben jij er ook bij?

We verwachten dat je aan het einde van de middag een mooi beeld hebt van wat er allemaal mogelijk is na je opleiding binnen een van Nederlands innovatiefste Corporates op IT-vlak. Iedereen met een (bijna) afgeronde financiële of economische masteropleiding is van harte welkom. Zien we jou ook op donderdagmiddag 15 november op ons kantoor in Rotterdam?

Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event.

Let op: inschrijven voor de KPN inhousedag is mogelijk t/m donderdag 8 november!

Wil je meer weten?

Profiel beheren
Inhousedag KPN Finance

Andere Evenementen