15
Nov

Inhousedag KPN Tech&IT

  • Type: Inhousedag

KPN Inhousedag Tech&IT

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe de wereld er in 2025 uit ziet? En waar de miljarden heengaan die KPN investeert in technologie? Wil jij weten hoe KPN zich aan blijft passen aan de steeds sneller veranderende wereld? Meld je dan nu aan voor de KPN Inhousedag en laat je meenemen in de werkwijze van KPN en de diverse innovaties die er op dit moment plaatsvinden.

Op 15 november vindt er in ons prachtig vernieuwde hoofdkantoor in Rotterdam (met waanzinnig uitzicht!), een exclusief evenement plaats. Tijdens deze dag zullen we je inzage geven en mee laten denken in enkele innovatieve, strategische technologische vraagstukken van KPN.

Het programma is als volgt:

12.30u Inloop

13.00u KPN Future Ready – door Niels Hoffman, Director Technology Roadmaps

13.45u Hoe maakt het Young Talent Program jou Future Ready?

14.00u The game is on

14.30u Op safari

15.00u Break

15.30u IT/Technology Break-out sessies: Technology Labs en Security Labs

17.00u Afsluiting en borrel

IT/Technology Break-out

Tijdens de Technology/IT break-out sessies word je ingedeeld in een kleinere groep. Gedurende deze inspirerende sessie word je bekend gemaakt met een hot topic binnen KPN!

Één van deze sessies zal verzorgd worden door het team van KPN Technology Labs. Dit team heeft één passie: INNOVATIE! Door middel van Technology push en open innovatie onderzoeken zij de techniek achter nieuwe business modellen. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van innovaties als Artificial Intelligence, 5G of LiFi (Ja, je leest het goed. LiFi ipv WiFi. Een draadloze technologie die gebruik maakt van zichtbaar licht om data over te dragen).

De andere gelijktijdige sessie zal in het teken staan van (cyber)security en zal verzorgd worden door het team van KPN Security Labs. In de voortdurende strijd tegen cybercriminelen zijn kennis en inzicht vaak de onderscheidende factor. Het team werkt dan ook in haar lab met de nieuwste security-technologie en onderscheidt zich hierin doordat deze technologie praktisch wordt ingezet. Oplossingen en zelfs hele bedrijfsomgevingen worden gebouwd, gesimuleerd en aangevallen onder het motto, meten is weten. Middels de opgedane kennis zorgt het KPN Security Labs ervoor dat KPN continue voorop loopt op de markt en voor haar klanten klaar is voor dreigingen van buitenaf. Dit zal tijdens deze sessie geïllustreerd worden aan de hand van een demo!

Afsluitend zullen tijdens deze break-out sessies een aantal Young Talents vertellen over hun eerste technische/IT opdracht binnen KPN.

Ben jij er ook bij?

We verwachten dat je aan het einde van de middag een mooi beeld hebt wat er allemaal mogelijk is na je opleiding binnen een van Nederlands innovatiefste Corporates op IT-vlak. Iedereen met een (bijna) afgeronde WO-master of Hbo-bachelor opleiding in een IT of technische richting is van harte welkom. Zien we jou ook op donderdagmiddag 15 november op ons kantoor in Rotterdam?

Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event.

Let op: inschrijven voor de KPN inhousedag is mogelijk t/m donderdag 8 november!

Wil je meer weten?

Profiel beheren
Inhousedag KPN Tech&IT

Andere Evenementen