Kun je met scrum alles voor elkaar krijgen?

Wij geloven dat agile werken de enige manier is om als technologisch gedreven organisatie voorop te kunnen lopen. Want technologie is nooit af, onze service en customer experience kunnen altijd beter. Maar wat als je deze manier van werken gebruikt in een wat minder flexibele en vooruitstrevende organisatie? Is elk probleem op te lossen met backlogs, scrumsessies, sprints en retrospectives? Ons agile team ging de uitdaging aan in een ultiem experiment: the Unscrummables. Durf jij ook alles aan als agile expert? Ontdek je mogelijkheden bij KPN.

Read this page in English

Helena, scrum master

Taco, agile coach

Durf jij elke agile uitdaging aan? Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden.

Bij KPN sta je middenin de transformatie naar een volledig agile werkende organisatie. Juist die verandering maakt werken als agile expert bij ons zo interessant. Je werkt mee aan een ‘nieuw’ KPN. Met de slagkracht en visie van een marktleider en de wendbaarheid van een start-up.

Als scrum master of agile coach kun je daar een grote bijdrage aan leveren. Je ondersteunt een of meerdere teams en fungeert als change agent voor een hele Tribe. Zoals de Interactieve TV of Internet of Things Tribe. Lijkt je dat wat? Bekijk de vacatures of link met Taco of Helena.

#HETBEGINTPAS