"Gebouwen slimmer maken met Internet of Things; het kan alleen met een goed financieel verhaal."

Martinus van der Wal Strategic Business Analyst

Finance

De beste Cloud-pakketten beschikbaar maken voor al onze zakelijke klanten, de uitbreiding van interactieve tv met Spotify, nieuwe Internet of Things-diensten ontwikkelen, het kan alleen met een goed financieel verhaal. Als Finance professional bij KPN sta je daarom aan de basis van alle diensten en producten die we in de markt zetten.

Om de concurrentie voor te blijven, is er altijd een spanningsveld tussen een mooi product, een scherpe prijs en een goed rendement. Jij speelt hierin een sleutelrol. Dat betekent dat je alert schakelt met de business en betrokken bent bij nieuwe proposities. Daarbij maak je altijd een afweging tussen het belang van betere dienstverlening en de grootte van de investering.

KPN Finance heeft een changeprogramma met de naam NextGen Finance. Dit changeprogramma kent 4 pijlers: navigeren, standaardiseren, innoveren en verbinden. In 2018 is KPN Finance de navigator van de business in het creëren van duurzame waarde, met de klant als kompas. Bekijk onderstaande film om te ontdekken hoe KPN Finance er in 2018 uitziet.

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x