Flexibel werk in een gezellig team? Word onze klantexpert!

Als klantexpert bij KPN bellen klanten jou met hele gerichte vragen. De ene keer word je gevraagd een afspraak met de monteur te verzetten of om uit te leggen hoe een factuur is opgebouwd. De andere keer help je een klant met het oplossen van wifi-problemen. Los jij het probleem van de klant snel op, dan is de kans groot dat jij zijn held van de dag bent. Onze ervaring is dat klanten die waardering ook laten blijken. Of dat de oudere dame is die je hebt geholpen bij het instellen van haar e-mailadres. Of de gamer die na een belletje met jou weer een supersnelle wifi-verbinding op zijn zolderkamer heeft. Jij bent een positieve beïnvloeder.

Onze klanten kiezen bewust voor KPN, omdat de kwaliteit van onze diensten en producten hoog is. Net als de klanttevredenheid. Als klantexpert houd je die hoog. Je helpt, overtreft verwachtingen en je controleert meteen of de huidige dienst of het huidige pakket nog bij de behoefte van de klant past. En past dat niet meer, dan doe je een nieuw aanbod op maat voor de klant.

Werken als klantexpert

Werken bij KPN: over ons

Volop kansen om je te ontwikkelen
Om als klantexpert onze klanten zo goed te blijven helpen, is jouw kennis altijd bijgespijkerd. De ontwikkelingen binnen internet, telefonie en (digitale) televisie razen namelijk in hoog tempo door. Hierdoor veranderen onze pakketten regelmatig, worden de vragen van klanten complexer en krijg je te maken met nieuwe technologieën.

Kansen om je bij KPN te ontwikkelen zijn er volop. Bijvoorbeeld doorgroeien naar teamleider of manager in 1 van onze winkels. Ook intern stage lopen is mogelijk. Het is aan jou om deze kansen te grijpen. En omdat we graag investeren in onze medewerkers, krijg je van ons sowieso een budget van 1.500,- die je vrij kunt inzetten om opleidingen en cursussen te volgen.

Solliciteer nu!
Onze klantexperts werken in Groningen en Enschede in open ruimtes waar een huiselijke sfeer hangt. Het klantexpert-team is een professionele en behulpzame club die vriendschappelijk met elkaar omgaat. In huiskamersfeer voor of na het werk met collega’s ontspannen en een potje gamen op de Xbox? Gezellig! Etentjes, borrels en teamuitjes? Wordt georganiseerd!

Twijfel je of een baan als klantexpert iets voor jou is? Dan dagen we je uit om een kijkje te nemen op onze afdeling in Groningen of Enschede. Gewoon om met je eigen ogen te zien of het bij je past. Wedden dat je overstag gaat?

Het begint pas. Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden als klantexpert. Bekijk de vacatures op de websites van Olympia, Randstad en Young Capital.

#HETBEGINTPAS