"Wij zorgen dat de klant geen 55 wachtwoorden hoeft te onthouden, maar één."

Wiebe Niehof Technical Product Manager

Online

Online is een van de innovatiefste afdelingen van KPN. Onze websites zijn nooit af, er is altijd ruimte voor verbetering en daarin dagen we onszelf iedere dag uit. Er wordt samengewerkt in multi-disciplinaire teams met experts die alles weten over conversieverhogen, UX, content, design, data en marketing.

‘Work hard, play hard’, is het credo van KPN Online. En met ‘spelen’ wordt niet alleen verwezen naar de (computer)spellen op de afdeling, maar vooral naar de vrijheid die je krijgt om je creativiteit om te zetten naar impactvolle veranderingen. Jij bent goed in wat je doet, maar samen zijn we nóg beter. Daar geloven we in.

 

Lees meer

“Al die mogelijkheden om te doen wat je wilt en om je talenten optimaal te kunnen ontwikkelen waren voor mij redenen om bij KPN te solliciteren. Grappig, want vroeger dacht ik dat dit een oubollig bedrijf was, omdat mijn vader hier zijn hele leven heeft gewerkt.”

Interview met online marketeer en content manager Jet Keus.

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x