"Internet of Things, 4K tv, slimme huizen; het gebeurt allemaal hier."

Eric Mencke Accountmanager Zakelijke Markt

Sales & Marketing

Er waait een frisse wind door KPN. Eén die voortkomt uit de constante beweging van innovatie. Zo stream je live tv met KPN Play, heb je overal toegang tot je bedrijf met KPN Cloud en werkt je smartphone als afstandsbediening voor je hele huis met KPN Smartlife. Zo brengen vooruitstrevende technieken nieuwe oplossingen voort voor mensen en bedrijven die zich klaarmaken voor de toekomst. Als Sales of Marketing professional ben je bij KPN nauw betrokken bij het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve diensten. Bij onze Sales & Marketing teams staat niet het aanbod, maar de klant centraal. Want met onze digitale transformaties maken we hun leven vrijer, leuker en makkelijker. Zó blazen wij Nederland nieuw leven in.

 

De toekomst van Technologie

Wij geloven namelijk dat wanneer we het leven van onze klanten zo comfortabel mogelijk maken, nieuwe ideeën worden geboren waarmee zij anderen verrijken. Daarom moeten we eerst onze klant begrijpen en weten wat hun wensen zijn. Van de grote corporates tot en met de mensen in de winkel. Jij speelt daarin een belangrijke rol. Jij bent de kortste lijn tussen KPN en onze klant. Daarom vragen we jou om met vernieuwende ideeën en frisse inzichten onze Sales en Marketing collega’s te komen versterken. Wij zijn namelijk op zoek naar mensen met ambitie. Mensen die de drive hebben om onze klanten tot bloei te brengen door het beste van KPN, maar ook het beste van zichzelf te geven. Zó geven wij onze energie door aan anderen.

 

KPN zoekt Energiekeling

Wij bij KPN helpen jou die energie over te dragen en zorgen ervoor dat we ook jouw leven vrijer, leuker en makkelijker maken. Net zoals we dat voor onze klanten doen. Daarom nodigen we je uit opleidingen en trainingen te volgen die jou verder helpen je te specialiseren in je sales- of marketingrol en om in het comfort van je eigen huis te werken wanneer jij dat nodig hebt. Zó zorgen we ervoor dat zowel jij als Nederland de wind in de zeilen krijgt. Welkom bij KPN!

 

Lees meer

  • ‘Alles draait om IT. Dichter bij de voorkant van de economie kun je niet komen.’ Lees het interview met Accountmanager Brigitte Rombouts over haar baan bij KPN.

Gerelateerde vacatures

other_v3

Accountmanager Security

Sales & Marketing Houten
other_v3

KPN Commerce Young Talent Program

Sales & Marketing Amsterdam, Den Haag, Houten, Rotterdam, Zoetermeer
other_v3

Accountmanager Security

Sales & Marketing Houten
other_v3

Senior Marketingmanager

Sales & Marketing Amsterdam
other_v3

Director Partnerships

Innovation, Overige vakgebieden, Sales & Marketing Amsterdam, Rotterdam
other_v3

Senior Channel Manager

Sales & Marketing Zoetermeer

Ontdek 6 vacatures

#HETBEGINTPAS

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

#KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed #M2M Services, Worldwide’ van #Gartnerhttps://t.co/ej541raqz6
Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij #KPNhttps://t.co/yWzGWlpFKV
Dag 3 van de #kpnmooistecontactdiners @KPNMCF met 800 gasten en ruim 400 ouderen. Blijft fantastisch initiatief. Tr… https://t.co/UX9Hbolf5x