Ontdek jouw rol als securityspecialist bij KPN

Je buren, vitale overheidsdiensten, 1-1-2 en vijf miljoen andere klanten vertrouwen dag en nacht op de veiligheid van ons netwerk. Bij KPN Security zorg jij samen met ethical hackers, analisten, developers, business consultants en andere collega’s dat we overal op voorbereid zijn. Van ddos-aanvallen en ransomware tot een brand of overstroming. En alles wat we nu nog niet eens kunnen bedenken.

Security is een van de belangrijkste en snelst groeiende onderdelen van KPN. Bij ons werken de beste securityspecialisten die ervoor zorgen dat onze eigen KPN-infrastructuur veilig en betrouwbaar is en dat de data van onze klanten optimaal veilig is. Ontdek hoe belangrijk jouw rol daarin kan zijn.

Sector C

KPN's ethical hackers tijdens Cyberlympics 2019

Bert ten Cate

Security consultant

Related vacancies

other_v3

Senior Ethical Hacker

Security Delft
other_v3

Security Consultant SOC

Security Arnhem, Hilversum
other_v3

Network Security Engineer

Security Arnhem
other_v3

PKI Software Engineer

Security Apeldoorn
other_v3

Technisch Consultant eID

Security Apeldoorn, Houten
other_v3

Medior Security Consultant SOC SIEM

Security Arnhem, Hilversum
other_v3

Network Security Engineer

Security Houten

View all

Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden als securityspecialist bij KPN

KPN Security
KPN Security is hét securitybedrijf van Nederland. Als securityspecialist zorg je ervoor dat de data, netwerken en IT-systemen van onze klanten – bedrijfsleven en overheid – veilig zijn. Hier werken de beste securityspecialisten die de business van onze klanten begrijpen en vertalen naar de juiste securityoplossingen. Ook richten we ons op security-innovatie met geavanceerde technologieën, zoals artificial intelligence en machine learning.

KPN CISO
Bij KPN CISO bewaak en beveilig je de ICT-infrastructuur van KPN. Het CISO-team bestaat uit vier teams: Strategie & Beleid-team (preventie), CISO RED-team (proactieve detectie met behulp van ethische hackers), KPN-CERT (Computer Emergency Response Team) (respons) en Senior Security Officers (verificatie).

#HETBEGINTPAS