Werk aan de winkel! Solliciteer als klantadviseur bij KPN

Contact houden met klanten is enorm belangrijk. Ook al leven we in een steeds sterkere digitale wereld. Soms krijg je door oogcontact en met een glimlach nét iets meer voor elkaar. Abonnementen verlengen, contacten overzetten of informatie geven over een aanbieding: als klantadviseur bij KPN sta je klaar voor iedereen die langskomt. Service verlenen en een tikkeltje commercieel denken, dat zien we graag. Samen met je team zet je de schouders eronder en ga je voor het hoogst haalbare resultaat.

Wat je kunt verwachten
Een perfecte (bij)baan die je erg goed kan combineren met je studie, hobby of andere dingen die het leven leuk maken. Eigenlijk hoort het werken in een KPN-winkel daar gewoon bij. Want als klantadviseur heb je een gezellig team om je heen en word je goed op weg geholpen in je verdere loopbaan. De klanten die je spreekt zijn ontzettend afwisselend en hebben de meest uiteenlopende vragen. Afwisseling genoeg dus! En heb je een lastige klant die maar blijft vragen om korting? Fijn! Jij ziet het namelijk als uitdaging om voet bij stuk te houden, vriendelijk te blijven en toch iemands verwachtingen te overtreffen.

Een baan op maat
Waar en hoeveel je werkt als klantadviseur bij KPN is helemaal aan jou. Want er is ruimte voor zowel parttimers als fulltime medewerkers. Er zijn vacatures vanaf 12 tot en met 37 uur per week. Je werkt zoveel mogelijk vanuit een vaste winkel, al kan het voorkomen dat je hulp ergens anders harder nodig is. Teamwork dus, dat vinden we bij KPN niet meer dan normaal. Uiteraard wel bij een winkel uit jouw regio, gericht op particulieren of zakelijke klanten.

Het begint pas. Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden als klantadviseur

KPN investeert in jou
Kansen om je bij KPN te ontwikkelen zijn er volop. Bijvoorbeeld doorgroeien naar clustermanager waarbij je meerdere winkels onder je hoede hebt. Ook zijn er mogelijkheden om verder door te groeien binnen KPN. Het is aan jou om deze kansen te grijpen. En omdat we graag investeren in onze medewerkers, krijg je van ons sowieso jaarlijks een budget van 1.000,- die je vrij kunt inzetten om opleidingen en cursussen te volgen.

Solliciteer nu!
Zin om aan de slag te gaan als klantadviseur bij KPN? Bekijk dan nu de vacatures op de websites van Randstad en Young Capital en solliciteer direct!

Rookie Bootcamp
Niet schrikken van het woord ‘bootcamp’, want we gaan je fysieke conditie echt niet testen. Wat we wél doen, is jou een vakgerichte training geven om als klantadviseur bij KPN beter voor de dag te komen. Om klanten het advies te geven dat ze nodig hebben. In een paar dagen leer je hoe je een goed en effectief klantgesprek voert en ken je de trucjes waarmee je de klantvraag achterhaalt. Ons Rookie Bootcamp is het begin van jouw baan als klantadviseur bij KPN.

#HETBEGINTPAS