Girls' Day 2024

Ontdek de wereld van Techniek en IT tijdens Girls'Day @ KPN

Op 11 april 2024 krijgen meiden van 10 tot 15 jaar, de kans om een spannend avontuur te beleven op Girls' Day, een dag waarop bedrijven in heel Nederland hun deuren openen om de kracht van techniek en IT te tonen aan jonge, nieuwsgierige geesten.Waarom Girls' Day? Techniek en IT zijn essentieel in onze moderne samenleving, en toch blijft het aantal vrouwen in deze vakgebieden achter. 

Maar daar gaan we verandering in brengen! Op Girls' Day willen we meisjes laten zien dat de wereld van bèta, techniek en IT ook voor hen klaarligt, vol kansen, innovatie en creativiteit.Dit jaar verwelkomt KPN je graag op 11 april 2024 om te ontdekken hoe boeiend en uitdagend het is om in de wereld van techniek en IT te werken. Onze vrouwelijke collega's staan klaar om je mee te nemen op een inspirerende reis door onze organisatie. Tijdens workshops, demonstraties en hands-on activiteiten laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.

Maar dat is nog niet alles! Ter voorbereiding op Girls' Day delen we verhalen van enkele van "onze girls" in tech, zoals Denice en Hilde, die hun passie voor digitalisering delen. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren!

Dus, ben jij klaar om de wereld van techniek en IT te verkennen? Doe met ons mee op Girls' Day en wie weet ontdek jij jouw toekomst in de technologie!


Video testimonials

Ameneh & Maria

Ameneh en Maria delen hun ervaring over wat hen het meest heeft verrast, waar ze zich het meest hebben kunnen ontwikkelen, en hoe ze hun carrièrekansen hebben gegrepen binnen KPN. Bekijk de hele video hier!

Busra & Behzad

Busra en Behzad vertellen samen hoe zij KPN in één woord zouden omschrijven en wat werken bij KPN hen heeft geleerd. Bekijk hier het hele verhaal!

Anastasia en Apo orva

Waarom werken Anastasia en Apoorva bij KPN? Ontdek het antwoord in de video!