Engineering

Als engineer bij KPN ervaar je een wereld vol uitdagingen en diversiteit.

Bij KPN staan we voor het verbinden van mensen overal ter wereld door middel van onze geavanceerde netwerken. Met een focus op glasvezel en 5G streven we naar het creëren van razendsnelle en veilige verbindingen. Als engineer bij KPN ervaar je een wereld vol uitdagingen en diversiteit.

Binnen de verschillende engineeringafdelingen bij KPN duiken we diep in de wereld van Engineering. Binnen de afdeling Software engineering richten we ons op moderne, interne tools en platformen met een sterke focus op innovatie. Ons doel is het optimaliseren van processen en het stimuleren van vooruitgang. In Network engineering bloeit ons prijswinnende netwerk op dankzij de toewijding van onze Network Engineers. Zij streven naar optimale prestaties en veiligheid, waardoor ons netwerk continu blijft groeien en evolueren. De wereld van Hardware engineering bij KPN wordt aangedreven door de inzet van Datacenter, Fixed Access en Mobile Core Engineers. Zij spelen een cruciale rol bij het verbinden van Nederland, waardoor onze KPN-diensten digitaal voorop blijven lopen. Samen zorgen we ervoor dat de digitale wereld naadloos en betrouwbaar blijft functioneren, waardoor KPN haar positie als innovatieve kracht behoudt.

Software Engineering

Als Software Engineer werk je met moderne technologieën en ontwikkel je tools en platformen voor intern gebruik. Je tilt producten naar een hoger niveau en staat centraal in innovatie binnen KPN.

Network Engineering

Ons netwerk, bekroond als het beste van Nederland en wereldwijd voor mobiel, wordt gevormd door de inzet van onze Network Engineers. Zij vergroten dagelijks de connectiviteit en mogelijkheden voor onze klanten, met een focus op prestaties, flexibiliteit, veiligheid en compliance.

Hardware Engineering

Onze Datacenter Engineers, Fixed Access Engineers en Mobile Core Engineers zijn de sleutel tot de groei van internetverkeer. Ze houden Nederland verbonden, waardoor KPN diensten de beste performance, flexibiliteit en veiligheid bieden, waarmee we ons land digitaal voorop laten lopen. 

Onze collega's
aan het woord

Busra - IT-manager
Van backend engineer naar IT-manager

Tech & IT

Max - Software Engineer
"Als ons systeem het niet doet, ligt de organisatie plat."

Testimonial

Reid - Software Engineer
"Ik vind het tof om expert te zijn op iets heel technisch"

Testimonial

Gerhard - Principal Engineer en Product Owner
"Het blijft interessant om continu met nieuwe technologie bezig te zijn"

Testimonial

Amber - DevOps engineer bij DataFAN
"Ik wil nieuwe manieren vinden om meer met data te doen."

Data & Analytics

Geen passende vacature?

Maak een Job alert aan en ontvang de meest recente vacatures van KPN direct in je mailbox.