Press here for English

Daar doen we het voor!

Waar wij het voor doen?  Heb je even?  Voor de gave projecten. Nieuwe dingen. Nerdy stuff. Voor de fijne work-life balance. Voor mezelf. Persoonlijke groei. Ownership. Uitdaging. Trots. We doen het voor de sfeer. De cultuur. Het groene hart. Waar iedereen mee kan doen. Voor de beste collega’s van de wereld. Voor de verandering. Voor een veiliger internet. Een socialer internet. Een beter internet. Voor heel Nederland. Daar doen we het voor. En nog veel meer!  Waar doe jij het voor?  


Maak de toekomt veiliger en duurzamer met de nieuwste technologie

Technologie zo inzetten dat iedereen in Nederland vooruit kan. Dat is jouw doel. En ook dat van ons. Wij verbinden miljoenen mensen aan een duurzame toekomst. Wat dat betekent? Experimenteren met de nieuwste technologieën. Elke dag leren en vernieuwen.  Jouw kennis zet je in bij KPN. Voor ons bedrijf of voor onze klanten. En voor heel Nederland.


Over de KPN tech-divisie

KPN heeft verschillende tech-divisies die intensief samenwerken met de verschillende bedrijfsonderdelen binnen KPN. Dagelijks werken zo’n 1.500 tech-collega’s met meer dan 30 verschillende nationaliteiten aan het creëren van de beste digitale belevingen. 

We zijn georganiseerd in kleine, zelfsturende teams, die meestal in DevOps werken. Dit betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om nieuwe technologieën te leren of nóg beter onder de knie te krijgen. We experimenteren, proberen en proberen nog eens. Tot het lukt. Fouten maken mag. Sterker nog, dat hoort erbij. 

Wat zeggen je collega's?

Een greep uit onze vacatures

DevOps Engineer SCM

Nieuw

Technisch Consultant Special Services

Nieuw

Big Data DevOps Engineer

Senior IP Ethernet Designer

Technisch Beheerder Optische Transport (DWDM) Netwerken

CISO Senior Security Officer

Werken bij ons betekent

  • Leuke, betrokken en vakkundige collega's
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van 1500,- per jaar
  • Veel groeimogelijkheden
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden
  • 50% korting op onze producten en diensten 

Onze werkgebieden

Onze tech recruiters

Rutger Schroder

Infra & network engineering

Sabina Bharati

DevOps & SW Engineering

Babs Bloemsaat

Architecture & management