KPN Festival 2024

25 juni 2024

KPN Festival 2024

Afgelopen dinsdag en woensdag werd Zeist het bruisende hart van ons jaarlijkse KPN Festival. Met duizenden collega's en partners vierden we samen het thema 'Celebrate the Power of Green'. Het festival op de KNVB Campus stond geheel in het teken van 'The Power of Green', en hoe!

 

Twee Dagen Vol Groen Geluk

De festiviteiten begonnen met een zee van groene KPN merchandise en gingen verder met een scala aan unieke (team)activiteiten. Onze partners zorgden voor verrassingen zoals Squid Game, racen en skaten. We lieten ons verwennen door de kapper, maakten teamfoto’s op het Go Green plein en zongen uit volle borst mee op het karaoke podium. Daarnaast verrijkten we onze kennis over hacken en glasvezel lassen in de TDO Stand.

Podiumprogramma

Op het podium werden we getrakteerd op een prachtig programma. MEAU zong de sterren van de hemel met haar nummer 'Stukje van mij', onderdeel van onze BeterInternet-campagne die later op de dag de allerhoogste reclameprijs in ontvangst nam. We dansten op de beats van Claude en Flemming en gingen helemaal uit ons dak bij Two Brothers on the 4th Floor, die onder andere hun hit uit onze EK TV-commercial ten gehore brachten.

Het vieren van verbinding

Bij KPN zetten we ons elke dag in om iedereen in Nederland te verbinden, en daar zijn we trots op. Wat verbindt er nu beter dan samen onze successen te vieren? Het KPN Festival 2024 was een schitterend bewijs van onze gezamenlijke kracht en verbondenheid. Samen zijn we groener dan groen!

Geen passende vacature?

Maak een Job alert aan en ontvang de meest recente vacatures van KPN direct in je mailbox.